scoala de soferiscoala de soferiscoala de soferiscoala de soferi
scoala de soferi amsoscoala de soferi informatiiscoala de soferi legislatiescoala de soferi programscoala de soferi tarifescoala de soferi contact

Amso scoala de soferi

Firma

Scurt istoric

Infiintata in 1990 ca microintreprindere si transformata in 1991 in societate comerciala, scoala de Soferi Amso si-a inceput activitatea cu 2 autoturisme Dacia, ajungand ca in momentul de fata sa detina 31 de vehicule parcul auto incluzand Daewoo Matiz si Cielo, Opel, Ford, Dacia Solenza si Logan, VW Polo, Chevrolet, Nissan (jeep), autobuz Neoplan, camioane, ATV si putand pregati cursanti pentru obtinerea permisului de conducere al autovehiculelor pentru categoriile A1, A, Moped, B1, B, BE, C, CE, D, DE. In anul 2003 Amso s-a extins deschizand un punct de lucru la Medias.
Promovabiliatatea cursantilor scolii Amso este in medie 60-70% la prima examinare si aproximativ 85% la a doua examinare, o garantie a calitatii serviciilor oferite.

Dotari scoala de soferi Sibiu

1. Sala de legislatie rutiera in suprafata de 150mp pentru o capacitate de 30 de cursanti pe grupa, dotata cu panouri cu indicatoare, panouri aditionale, panouri cu marceje, panouri cu semnalele agentului de circulatie, autovehicule in miniatura, macheta de retea stradala, trusa sanitara, carte de prim ajutor, semafoare, retroproiector, aparatura video cu monitor, televizor, videoproiector.
2. Cabinet de cunoastere a autovehiculului 50mp pentru 10 cursanti pe grupa, dotata cu planse cu ansamble, subansambluri si scheme de motor, mecanism motor, mecanism distributie, instalatie de alimentare a motorului cu aprindere prin scanteie (MAS) si a motorului cu aprindere prin comprimare (MAC), instalatie de aprindere, instalatie de racire, instalatie de ungere, Transmisia autovehiculului: ambreiaj, cutie de viteze, transmisie longitudinala, punti spate si fata, sistem de directie, sistem de franare, sistem de rulare, suspensia autovehiculului, echipament electric Poligon auto pentru categoria A si subcategoria A1 Aparate audio video: retroproiector, aparatura video cu monitor, CD-uri tematice pentru pregatirea teoretica in "cunoasterea autovehiculului", camera video, material didactic.
3. Parc auto: pentru instruirea practica in conducerea auto a persoanelor, in vederea obtinerii permisului de conducere a autovehiculelor, scoala de soferi Amso detine 21 de autoturisme, 1 autocar, 2 autocamioane, 4 remorci, 2 motociclete si 1 motociclu. Autovehiculele sunt agreate si dotate conform prezentelor norme: inspectia tehnica periodica, asigurare pentru daune cauzate tertilor si persoanelor aflate in interiorul acestora.
4. Cabinete medicale pentru obtinerea fisei de consultatii medicale pentru conducatorii de autovehicule. Cabinet boli interne, chirurgie-ortopedie, neurologie, psihiatrie, oftalmologie, ORL, medic generalist.
5. Poligon auto pentru categoria A si subcategoria A1, spatiu pentru parcare autoturisme firma, parcare pentru autocamioane, remorci, autocar si autoturisme.

Dotari scoala de soferi Medias

In sediul de la Medias scoala Amso dispune de 3 sali pentru cursurile teoretice avand o capacitate de 60 de locuri, dotate cu planse retroproiector, planse expuse pentru legislatie si mecanica, machete pentru mecanica, aparatura video.

amso  |  informatii utile  |  legislatie  |  program  |  tarife  |  contact
(c) 2008 Scoala de soferi Amso. Toate drepturile rezervate.
www.smartart.ro | web . print . id . photo web-director.ro - Director web Romania